måndag 21 september 2009

Idag har jag varit och träffat min helt oslagbara läkare. Dr Piotr W. Talar inte om var han jobbar för då vill alla gå till honom.

Vill berätta att det är enbart på grund av kontakten med honom som jag är kvar där. Speciellt nu när man får välja.

Berättade om mina problem med mögelallergin. Genast fick jag en antihistamintablett som ska motverka min kropps reaktioner när jag utsätts. Dessutom fick jag en spray för akuta behov. Inget snack här inte. Snabb respons.

Vi har även en helt underbar Rehabavdelning som jag har förmånen att få besöka på handgymnastik två gånger i veckan 5 veckor per termin.

Vet inte om jag skrivit det förut men jag har kronisk artrit (enkelt översatt, kronisk ledinflammation) som vandrar runt i kroppen. Tyvärr finns bara den här specifika hjälpen för händerna. Skulle behöva det för fötterna också.

Går i en grupp och vår underbara tjej fixar värmekuddar, åt alla som behöver, som hon lägger över nacke och axlar på oss. Vilken tjej!

Som ni märker är det inget fel på vårdarna, problemet är att få komma dit!!!

Ha det gott och håll er friska!

2 kommentarer:

  1. kul blogg du har. kramisar

    SvaraRadera
  2. Ja visst är det märkligt! Jag tror oxå att den som kan göra bekväma ting vackra, kommer att bli miljonär!!

    Kram och ha en bra dag

    SvaraRadera

Bloggarkiv

Om mig

Mitt foto

66-årig singelkvinna med en sambo. Sotis 6-årig toypudelyrväder. Vi bor i hyreshus med stor trädgård, park där vi promenerar några gånger per dag. Min familj kommer alltid i första rummet. Därefter vännerna och hobbies och sist kommer städning!!!! Nej skoja lite. Strykning kommer allra sist. Där krävs det någon riktigt god morot :) Tycker om att kladda med färg, jobba med händerna och lyssna på ljudböcker och musik. Två döttrar med familjer. Än så länge får jag låna dem en stund på sommaren men äldste blir 17 år i år så ja..... Tiden lär utvisa...