onsdag 10 september 2008

Mobil ålder

Nu går väl ändå skam på torra land. Är det inte de äldre som verkligen behöver en mobil telefon ifall det händer dem något när de är hemifrån???

De får i alla fall inte köpa den. Inte med abonnemang i alla fall.

Vi lever verkligen i ett maktland. Inte en kunden har makt. Kan det vara att vi är så flata så vi går med på vad som helst. Varför inte gå samman och bojkotta det vi tycker är fel.

En butik med dålig service borde inte få några kunder alls! Till exempel Rusta i Skövde som vägrar att låna ut en toalett i nöd. Jag lämnade mina varor och har beslutat mig för att aldrig mer handla där. Är det fler som klarar att ta ställning???? 

Jag saknar mina gelikar i det här fallet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggarkiv

Om mig

Mitt foto

66-årig singelkvinna med en sambo. Sotis 6-årig toypudelyrväder. Vi bor i hyreshus med stor trädgård, park där vi promenerar några gånger per dag. Min familj kommer alltid i första rummet. Därefter vännerna och hobbies och sist kommer städning!!!! Nej skoja lite. Strykning kommer allra sist. Där krävs det någon riktigt god morot :) Tycker om att kladda med färg, jobba med händerna och lyssna på ljudböcker och musik. Två döttrar med familjer. Än så länge får jag låna dem en stund på sommaren men äldste blir 17 år i år så ja..... Tiden lär utvisa...