onsdag 10 september 2008

Polisen

Bor på landet. Läste i morgontidningen att polisen inte bryr sig om att komma på anrop från "ytterområdena". Det är ju då inte polisens val utan larmcentralens. Att de bara vågar ha på sitt samvete att strunta i att meddela polisen och låta dem göra valet!!! 

Jag tänker att vi som bor på landet betalar exakt lika mycket skatt för polistjänsten som de som bor i staden men vi får ingen hjälp av dem..... Hur ska vi göra för att slippa betala för en tjänst som vi inte kan åtnjuta? Är det inte ocker av staten att ta betalt för något de inte utför????

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggarkiv

Om mig

Mitt foto

66-årig singelkvinna med en sambo. Sotis 6-årig toypudelyrväder. Vi bor i hyreshus med stor trädgård, park där vi promenerar några gånger per dag. Min familj kommer alltid i första rummet. Därefter vännerna och hobbies och sist kommer städning!!!! Nej skoja lite. Strykning kommer allra sist. Där krävs det någon riktigt god morot :) Tycker om att kladda med färg, jobba med händerna och lyssna på ljudböcker och musik. Två döttrar med familjer. Än så länge får jag låna dem en stund på sommaren men äldste blir 17 år i år så ja..... Tiden lär utvisa...