tisdag 11 december 2012

Julgranen hemma :)

Blev en ensam resa till Skövde. Ensam och ensam. Sally var ju förstås med 

Det var tur ingen var med för jag tog riktigt god tid på mig.

Blev inte bara julgran ;) En byggfläkt för värmens skull i huset. Gillar. En tjock gosig filt till soffan från Chili. Mmmmm. En adventsljusstake. Hittade aldrig min gamla. Får bestämt sluta flytta nu. Har inte råd att köpa nya saker jämt bara för att jag inte vet vart jag gjort av dem :( Jo och så blev det julgransbelysning förstås. Den hittade jag inte heller. Måste ha slarvat bort en hel jullåda.

Självklart blev det några mysiga julisar också men det berättar jag inget om.

Nog för att jag är rätt så slut nu men jag kan nog inte låta bli att möblera om här i vardagsrummet så min fina gran får plats och jag får klä den.

Har faktiskt lite julkänsla i år. Det var längesedan så det måste betyda att jag hittat hem :)

Kramizar till er alla 

Ska ta bilder när det är klart. Lovar......

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggarkiv

Om mig

Mitt foto

66-årig singelkvinna med en sambo. Sotis 6-årig toypudelyrväder. Vi bor i hyreshus med stor trädgård, park där vi promenerar några gånger per dag. Min familj kommer alltid i första rummet. Därefter vännerna och hobbies och sist kommer städning!!!! Nej skoja lite. Strykning kommer allra sist. Där krävs det någon riktigt god morot :) Tycker om att kladda med färg, jobba med händerna och lyssna på ljudböcker och musik. Två döttrar med familjer. Än så länge får jag låna dem en stund på sommaren men äldste blir 17 år i år så ja..... Tiden lär utvisa...