måndag 7 september 2009

Glödlampor

Men hallå!!! Hur kom våra politiker till makten? Var jag verkligen med och valde?? Jag skäms... Nu får vi inte välkomna elallergiker i våra hem längre. Förresten... var ska de bo???

De gamla hederliga ofarliga glödlamporna döms ut! Alla ska använda lågenergilampor trots att de är livsfarliga på levande och döda.

Den/de som tog det här beslutet har tydligen inte gjort några som helst studier av hur en sådan lampa fungerar eller också är de så omänskliga som jag börjar befara.

Vad gör vi för att rädda vår gamla kära glödlampa? Hjälp!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggarkiv

Om mig

Mitt foto

66-årig singelkvinna med en sambo. Sotis 6-årig toypudelyrväder. Vi bor i hyreshus med stor trädgård, park där vi promenerar några gånger per dag. Min familj kommer alltid i första rummet. Därefter vännerna och hobbies och sist kommer städning!!!! Nej skoja lite. Strykning kommer allra sist. Där krävs det någon riktigt god morot :) Tycker om att kladda med färg, jobba med händerna och lyssna på ljudböcker och musik. Två döttrar med familjer. Än så länge får jag låna dem en stund på sommaren men äldste blir 17 år i år så ja..... Tiden lär utvisa...