tisdag 20 januari 2009

Jag blir så vansinnig...

när jag får höra att våra skattemedel ska gå till annat än direkt verksamhet som gynnar samhället. Typ att man flyttar en verksamhet till en viss plats bara därför.... istället för att titta på kostnaderna. Man slår ihop skolor för att "spara" pengar och så måste de små barnen åka långa sträckor med buss varje dag!!! Vart har mänskligheten tagit vägen i det här landet... Det är inte försvarbart att utsätta barnen för något sånt här när det redan finns en etablerad verksamhet.

Man ger höga chefer otroliga bonusar istället för att låta fler anställda ha jobb. Hur har cheferna mage att ta emot dem!!!! och sen gå in och se sina "underställda" i ögonen.

Man satsar på fina planteringar och dyra rondeller i kommunerna istället för att anställa någon som kan gå ut med de gamla som sitter inspärrade på ålderdomshem varje dag. Kommer att tänka på alla lagar som finns/tillsätts för att skydda djuren i det här landet. Var finns lagarna som skyddar gamlingar som har slitit hela livet för vår välfärd???

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggarkiv