tisdag 20 januari 2009

Jag blir så vansinnig...

när jag får höra att våra skattemedel ska gå till annat än direkt verksamhet som gynnar samhället. Typ att man flyttar en verksamhet till en viss plats bara därför.... istället för att titta på kostnaderna. Man slår ihop skolor för att "spara" pengar och så måste de små barnen åka långa sträckor med buss varje dag!!! Vart har mänskligheten tagit vägen i det här landet... Det är inte försvarbart att utsätta barnen för något sånt här när det redan finns en etablerad verksamhet.

Man ger höga chefer otroliga bonusar istället för att låta fler anställda ha jobb. Hur har cheferna mage att ta emot dem!!!! och sen gå in och se sina "underställda" i ögonen.

Man satsar på fina planteringar och dyra rondeller i kommunerna istället för att anställa någon som kan gå ut med de gamla som sitter inspärrade på ålderdomshem varje dag. Kommer att tänka på alla lagar som finns/tillsätts för att skydda djuren i det här landet. Var finns lagarna som skyddar gamlingar som har slitit hela livet för vår välfärd???

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggarkiv

Om mig

Mitt foto

66-årig singelkvinna med en sambo. Sotis 6-årig toypudelyrväder. Vi bor i hyreshus med stor trädgård, park där vi promenerar några gånger per dag. Min familj kommer alltid i första rummet. Därefter vännerna och hobbies och sist kommer städning!!!! Nej skoja lite. Strykning kommer allra sist. Där krävs det någon riktigt god morot :) Tycker om att kladda med färg, jobba med händerna och lyssna på ljudböcker och musik. Två döttrar med familjer. Än så länge får jag låna dem en stund på sommaren men äldste blir 17 år i år så ja..... Tiden lär utvisa...